Vloeronderhoud van uw schoonmaker

Ons schoonmaakbedrijf is niet alleen een specialist op het gebied van schoonmaak, maar ook in vloeronderhoud. Of het nu gaat om het machinaal schrobben van harde vloeren, het verwijderen van waslagen van linoleum vloeren of het coaten van harde vloeren in winkels. Voor onze schoonmakers is dit geen probleem. Zij beschikken over ruime ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van vloeronderhoud en reiniging. Bovendien maakt uw schoonmaker altijd gebruik van professionele schoonmaakproducten. Zo staan onze diensten op het gebied van vloeronderhoud garant voor een optimaal resultaat.

Regelmatig vloeronderhoud

Harde vloeren worden vaak gekozen vanwege hun lange levensduur en weerstand tegen vervuiling. Door uw vloer periodiek te onderhouden haalt u dan ook de maximale levensduur van uw vloer. Onze schoonmakers kunnen dit doen door bijvoorbeeld uw stenen vloer te schrobben of uw linoleum vloer te strippen en conserveren. Wilt u periodiek uw vloer laten onderhouden door onze schoonmakers in Zwijndrecht? Wij kunnen dan een persoonlijk onderhoudscontract voor u opstellen.

Onderhoud vloerbedekking

Een zachte vloerbedekking behoeft ook regelmatig een opknapbeurt, want een stofzuiger neemt lang niet al het vuil mee. Voor uw schoonmaker in Zwijndrecht is dit geen probleem. Wij verzorgen een grondige reiniging van uw vloerbedekking met speciale reinigingsapparatuur en reinigingsmiddelen.