Grondige schoonmaak door uw schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in de schoonmaak van bedrijven. Al sinds 1979 zijn wij werkzaam in de schoonmaakwereld. Ons klantenbestand is dan ook zeer gevarieerd. Kantoren, bedrijven, scholen, zorginstellingen, apothekers en praktijken profiteren van onze inzet, kennis en vakmanschap op het gebied van schoonmaak.

Onze schoonmaakdiensten in Zwijndracht

Met onze schoonmaakdiensten houden wij altijd rekening met uw wensen en behoeften. Wilt u alleen de kantoren van uw bedrijf laten schoonmaken? Wilt u alleen uw ramen en vloeren maandelijks professioneel laten schoonmaken door een schoonmaker? Of zijn de toiletten weer eens aan een grondige schoonmaakbeurt toe? Uw schoonmaker in Zwijndrecht helpt u graag! Wij maken voor u een schoonmaakplan die bij uw situatie past!

Vloeronderhoud

Bij uw schoonmaker in Zwijndrecht is multiservice erg belangrijk. Daarom bieden wij niet alleen traditionele schoonmaak diensten aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld vloeronderhoud. Denk daarbij aan het machinaal schrobben van stenen vloeren, maar ook aan het strippen en conserveren van linoleum vloeren. Daarnaast verzorgen wij ook opknapbeurten voor een zachte vloerbedekking. Wilt u meer informatie over deze schoonmaak diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u veel meer vertellen over vloeronderhoud en u van persoonlijk advies voorzien.