Coating door uw schoonmaker

Harde vloeren gaan aanzienlijk langer mee door de vloer regelmatig te coaten. Uw schoonmaker in Zwijndrecht verzorgt ook de coating voor harde vloeren, zoals linoleum vloeren van uw bedrijfspand. Linoleum vloeren hebben een mooie uitstraling en zijn veerkrachtig, maar zijn ook beperkt belastbaar en vergen regelmatig onderhoud. Door coating beperkt u deze nadelen aanzienlijk. Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor een professionele en vakkundige coating van uw vloer.

Voordelen van coating

Onze coating is toepasbaar op marmoleum, linoleum, artoleum en andere harde vloeren. Coating biedt veel voordelen voor harde vloeren. Hieronder vindt u de voordelen van deze coating op een rij:

  • Minimaal onderhoud: Zorgt ervoor dat de vloer niet statisch is. Hierdoor kan vuil en stof zich niet hechten aan de vloer en vereenvoudigt het schoonmaken.
  • Hygiënisch:  Bacterievorming voorkomen.
  • Allergeenvrij: Mensen kunnen allergisch zijn voor bijvoorbeeld huismijt. Huismijten kunnen zich niet nestelen op uw vloer.
  • Ondoordringbaar voor vloeistoffen: Laat geen vloeistoffen door en dus blijft uw ondergrond altijd vochtvrij.
  • Flexibel: Het barst niet en wordt aangebracht met een rol- of spuittechniek. Hierdoor blijft de verende werking van linoleum behouden.